Βρίσκεστε εδώ: Εταιρεία
  • ThirdStep Marketing

    Επικοινωνήστε άμεσα με την ThirdStep μέσω τηλεδιάσκεψης Skype κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ενημερωθείτε χωρίς επιβάρυνση για λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρείας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και προγραμματίστε μια διαδικτυακή συνεδρία με την ThirdStep!

    My status ThirdStepMarketing
  • E-newsletter

    Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και λάβετε ενημερώσεις σχετικά με νέα, διαγωνισμούς & events της εταιρείας μας

Digital Agency

Η ThirdStep δημιουργήθηκε το 2012 στην Αθήνα. Αποστολή της εταιρείας είναι η διάδοση του Μάρκετινγκ 3.0 στην Ελληνική αγορά. Στόχος της να επιμορφώσει και να προσφέρει καινοτόμα εργαλεία διαδικτυακού μάρκετινγκ σε εταιρείες και οργανισμούς, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο να πετύχουν τους στόχους τους στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το νέο κύμα τεχνολογίας σηματοδοτεί την εποχή της συμμετοχικότητας και του συνεργατικού μάρκετινγκ αλλάζοντας ριζικά τις βασικές δομές της αγοράς και τις συνήθειες του καταναλωτή.  Η πλειοψηφία των καταναλωτών αναζητά πληροφορίες στο διαδίκτυο πριν προβεί σε αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας ενώ παράλληλα οι διαδικτυακές αγορές γνωρίζουν μεγάλη άνθηση στην Ελληνική και στην παγκόσμια αγορά.

Στην ThirdStep εστιάζουμε στις ανάγκες και στους στόχους της εταιρείας σας υπό το πρίσμα των αξιών του Μάρκετινγκ 3.0 οι οποίες επιτυγχάνονται με την χρήση καινοτόμων διαδικτυακών εργαλείων προώθησης, εγκαθιστώντας την παρουσία σας στο διαδίκτυο δημιουργική, παραγωγική και κερδοφόρα.