Βρίσκεστε εδώ: Υπηρεσίες | WEB DESIGN | Aerial Web Videos
  • ThirdStep Marketing

    Επικοινωνήστε άμεσα με την ThirdStep μέσω τηλεδιάσκεψης Skype κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ενημερωθείτε χωρίς επιβάρυνση για λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρείας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και προγραμματίστε μια διαδικτυακή συνεδρία με την ThirdStep!

    My status ThirdStepMarketing
  • E-newsletter

    Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και λάβετε ενημερώσεις σχετικά με νέα, διαγωνισμούς & events της εταιρείας μας

Aerial Web Videos

Η ThirdStep δημιουργεί για εσάς διαφημιστικά Aerial Video υψηλής αισθητικής, με την χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV), για την διαφήμιση της εταιρείας σας στο Internet & την τηλεόραση.
 
Το Video έχει αναδειχθεί σε νούμερο 1 μέσο για διαφήμιση στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον με βάση την αποτελεσματικότητά του στην αύξηση των πωλήσεων για προιόντα & υπηρεσίες.
 
Για την δημιουργία του Video, η επικοδομητική συνεργασία του χειριστή του Drone, του σκηνοθέτη και του μοντάζ εγγυάται ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.  
 
Επίσης αναλαμβάνουμε την προώθηση του Video σας στο internet. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε πως το Aerial Video μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας να φτάσει τους στόχους της στην Ελλάδα & το εξωτερικό.

Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της EarthAbove.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.