Βρίσκεστε εδώ: Υπηρεσίες | MARKETING | Αεροφωτογράφηση/ Αεροκινηματογράφηση
  • ThirdStep Marketing

    Επικοινωνήστε άμεσα με την ThirdStep μέσω τηλεδιάσκεψης Skype κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ενημερωθείτε χωρίς επιβάρυνση για λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρείας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και προγραμματίστε μια διαδικτυακή συνεδρία με την ThirdStep!

    My status ThirdStepMarketing
  • E-newsletter

    Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και λάβετε ενημερώσεις σχετικά με νέα, διαγωνισμούς & events της εταιρείας μας

Αεροφωτογράφηση/ Αεροκινηματογράφηση

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες αεροκινηματογράφησης & αεροφωτογράφησης υψηλής ευκρίνειας HD.

Για να το επιτύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου Drone τελευταίας τεχνολογίας. Επίσης δημιουργούμε με το υλικό αυτό διαφημίσεις για την τηλεόραση ή το internet προβάλλοντας την επιχείρησή σας και το προϊόν σας με τον πλέον καινοτόμο τρόπο στην αγορά.

Δημιουργούμε για εσάς Προωθητικά/διαφημιστικά Βίντεο  HD (υψηλής ευκρίνειας), για την προβολή της επιχείρησής σας, με την χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών τύπου Drone.  Αναδείξτε & προωθήστε την επιχείρησή σας με τον καλύτερο τρόπο στο διαδίκτυο & την τηλεόραση με εντυπωσιακά βίντεο υψηλής αισθητικής και εντυπωσιάστε.

Επίσης Αεροφωτογραφίζουμε την επιχείρησή σας, την περιουσία σας, την εκδήλωσή σας, τον τόπο σας, με την χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV) με δυνατότητα λήψης HD φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας & αισθητικής από ψηλά. Πιο όμορφες από ποτέ οι αεροφωτογραφήσεις με UAV είναι ικανές να λάβουν φωτογραφίες από αρκετές εκατοντάδες μέτρα ύψος έως ελάχιστα καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών project. 

Ενδεικτικές Εφαρμογές: Ξενοδοχειακές Εγκαταστάσεις, Τουριστικές εγκαταστάσεις, Real estate, Κάλυψη εκδηλώσεων(παντός τύπου), Παραδοσιακοί οικισμοί, Αθλητικές διοργανώσεις, Κρουαζιέρες, Πλοία, Επιχειρήσεις εστίασης, τουριστική προβολή οικισμών/τοπίων, Βιομηχανικές μονάδες, Τηλεοπτικά γυρίσματα, Γάμοι, extreme sports, δημόσια & ιδιωτικά έργα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα EarthAbove.gr