Βρίσκεστε εδώ: Υπηρεσίες | MARKETING | Corporate Identity
  • ThirdStep Marketing

    Επικοινωνήστε άμεσα με την ThirdStep μέσω τηλεδιάσκεψης Skype κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ενημερωθείτε χωρίς επιβάρυνση για λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρείας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και προγραμματίστε μια διαδικτυακή συνεδρία με την ThirdStep!

    My status ThirdStepMarketing
  • E-newsletter

    Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και λάβετε ενημερώσεις σχετικά με νέα, διαγωνισμούς & events της εταιρείας μας

Corporate Identity Creation

H εταιρική ταυτότητα είναι βασικό συστατικό μιας πετυχημένης καμπάνιας επικοινωνίας συνοψίζοντας το έργο και την θέση της εταιρείας μέσα στην αγορά. Η εταιρική ταυτότητα αναφέρετε στην εικόνα που έχει σχηματιστεί για το έργο και τις δράσεις μιας εταιρείας στο μυαλό των καταναλωτών. 

Η ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει μια εταιρεία είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της εταιρικής της ταυτότητας. Η προώθηση της επιθυμητής εικόνας μιας εταιρείας στην αγορά μπορεί να κατέχει σημαντική θέση στην επιτυχία της ως φορέας των αξιών και των χαρακτηριστικών της.

Η δημιουργία, η προώθηση και η αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας είναι δουλειά των επαγγελματιών του Μάρκετινγκ και συνιστά εις βάθος ανάλυση της εταιρείας, του περιβάλλοντός της και των χαρακτηριστικών των καταναλωτών στην συγκεκριμένη αγορά.

Στην ThirdStep δημιουργούμε ή αλλάζουμε για την επιχείρησή σας το εταιρικό όνομα, το εταιρικό σήμα, τα ονόματα των προσφερώμενων υπηρεσιών και τα επικοινωνούμε στην αγορά επιμορφώνοντας τους καταναλωτές για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας σας με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες του Μάρκετινγκ 3.0.