Βρίσκεστε εδώ: Υπηρεσίες | MARKETING | CRM
  • ThirdStep Marketing

    Επικοινωνήστε άμεσα με την ThirdStep μέσω τηλεδιάσκεψης Skype κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ενημερωθείτε χωρίς επιβάρυνση για λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρείας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και προγραμματίστε μια διαδικτυακή συνεδρία με την ThirdStep!

    My status ThirdStepMarketing
  • E-newsletter

    Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και λάβετε ενημερώσεις σχετικά με νέα, διαγωνισμούς & events της εταιρείας μας

Customer Relationship Management (CRM)

Το Customer Relationship Management (CRM) αναφέρετε στην διαχείριση των σχέσεων μιας εταιρείας με τους πελάτες της. Τις τελευταίες δεκαετίες το CRM έχει διαδραματίσει σημαντικό και ενεργό ρόλο στο σύγχρονο Μάρκετινγκ. Η εφαρμογή του αφορά σε μικρές, μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και ρόλος του η χάραξη του στρατηγικού σχεδιασμού ολόκληρης της διαδικασίας με την οποία δημιουργούνται και διαχειρίζονται οι σχέσεις με τους πελάτες.

Η βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας, η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η αύξηση της αφοσίωσης των καταναλωτών και η πρόσθετη αξία που επιτυγχάνεται στην προσφερόμενη υπηρεσία είναι τα βασικά στοιχεία που ενισχύονται με την εφαρμογή CRM στρατηγικής.
 
Ο εύστοχος σχεδιασμός της στρατηγικής CRM που θα ακολουθήσει μια επιχείρηση πρέπει να είναι προϊόν ανάλυσης των χαρακτηριστικών της εταιρείας, των δυνατοτήτων της και του περιβάλλοντος της. Η ομάδα της ThirdStep δημιουργεί, εφαρμόζει και διαχειρίζεται την στρατηγική CRM αναπτύσσοντας τακτικές και εργαλεία CRM προσαρμοσμένα στα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της εταιρείας σας.