Βρίσκεστε εδώ: Υπηρεσίες | INTERNET MARKETING | eCRM
  • ThirdStep Marketing

    Επικοινωνήστε άμεσα με την ThirdStep μέσω τηλεδιάσκεψης Skype κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ενημερωθείτε χωρίς επιβάρυνση για λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρείας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και προγραμματίστε μια διαδικτυακή συνεδρία με την ThirdStep!

    My status ThirdStepMarketing
  • E-newsletter

    Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και λάβετε ενημερώσεις σχετικά με νέα, διαγωνισμούς & events της εταιρείας μας

Electronic Costumer Relationship Management

Το eCRM επιτυγχάνεται με την χρήση ψηφιακών τεχνολογιών για τη συνεχόμενη ενημέρωση των καταναλωτών για τις υπηρεσίες, τα προϊόντα, τις προσφορές και τα νέα της εταιρίας σας. Το eCRM στοχεύει στην αύξηση της αφοσίωσης των πελατών δημιουργώντας μακροχρόνιες αμοιβαίως κερδοφόρες σχέσεις.

Η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες αποφέρει πολλαπλά οφέλη για την εταιρεία σας. Ένας πελάτης αφοσιωμένος σε μια εταιρεία δίνει λιγότερη βάση στην τιμή του προσφερόμενου προϊόντος, συστήνει το προϊόν και σε άλλους καταναλωτές, καταναλώνει περισσότερο όσο αυξάνεται η εμπιστοσύνη του προς την εταιρεία και συμμετέχει ενεργά στις διαδικτυακές καμπάνιες αυτής ως πρεσβευτής των αξιών της.

Στην ThirdStep σχεδιάζουμε, εφαρμόζουμε και διαχειριζόμαστε συνολικά την στρατηγική eCRM της εταιρείας σας προσαρμοσμένη στα χαρακτηριστικά των πελατών σας και των στόχων σας με την βοήθεια των σύγχρονων πρακτικών Μάρκετινγκ και καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων διαχείρισης σχέσεων.