Βρίσκεστε εδώ: Υπηρεσίες | INTERNET MARKETING | Email Marketing
  • ThirdStep Marketing

    Επικοινωνήστε άμεσα με την ThirdStep μέσω τηλεδιάσκεψης Skype κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ενημερωθείτε χωρίς επιβάρυνση για λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρείας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και προγραμματίστε μια διαδικτυακή συνεδρία με την ThirdStep!

    My status ThirdStepMarketing
  • E-newsletter

    Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και λάβετε ενημερώσεις σχετικά με νέα, διαγωνισμούς & events της εταιρείας μας

Email Marketing

Το Email Marketing είναι ένα από τα σημαντικότερα και πιο αποτελεσματικά Direct Marketing εργαλεία στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πλούσιο περιεχόμενο των κειμένων και η ελκυστική τους εμφάνιση είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν ένα επιτυχημένο newsletter.

Τα οφέλη για μια εταιρεία που επιλέγει το email marketing σαν δίαυλο επικοινωνίας με τους καταναλωτές είναι πολλαπλά όπως: διατήρηση πελατών, αύξηση πωλήσεων, συλλογή δεδομένων από τους καταναλωτές, επιμόρφωση καταναλωτών, αύξηση αναγνωρισημότητας και εύρεση νέων πελατών.
 
Η ThirdStep αναλαμβάνει την δημιουργία των Newsletter, την διαχείριση και την αποστολή των email της εταιρείας σας. Δημιουργούμε για εσάς με την χρήση ψηφιακών πλατφόρμων επαγγελματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ποιοτικό, ελκυστικό και δημιουργικό περιεχόμενο ικανό να κεντρίσει το ενδιαφέρων και του πιο ώριμου καταναλωτή.