Βρίσκεστε εδώ: Υπηρεσίες | INTERNET MARKETING | Global Alert
  • ThirdStep Marketing

    Επικοινωνήστε άμεσα με την ThirdStep μέσω τηλεδιάσκεψης Skype κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ενημερωθείτε χωρίς επιβάρυνση για λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρείας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και προγραμματίστε μια διαδικτυακή συνεδρία με την ThirdStep!

    My status ThirdStepMarketing
  • E-newsletter

    Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και λάβετε ενημερώσεις σχετικά με νέα, διαγωνισμούς & events της εταιρείας μας

Global Alert

Η Global Alert μας δίνει την δυνατότητα να εντοπίζουμε στον παγκόσμιο ιστό οτιδήποτε αναφέρεται για εμάς και τις υπηρεσίες μας στο διαδίκτυο. Τα  Alerts μας δίνουν την δυνατότητα να προλαβαίνουμε αρνητικές φήμες για την εταιρεία μας, που προέρχονται είτε από καταναλωτές είτε από τους ανταγωνιστές μας, ενισχύοντας παράλληλα τις θέσεις μας συμμετέχοντας ενεργά στον διαδικτυακό διάλογο, υποστηρίζοντας τις απόψεις αυτές που μας βοηθούν να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Στην ThirdStep επιβλέπουμε καθημερινά τον παγκόσμιο ιστό λαμβάνοντας ειδοποιήσεις που αφορούν την εταιρεία σας και συμμετέχουμε ενεργά στον διαδικτυακό διάλογο για λογαριασμό σας ενισχύοντας τις θέσεις σας και αποτρέποντας την διάχυση αρνητικών φημών που μπορούν να έχουν κατασταλτικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων της καμπάνιας μας.