Βρίσκεστε εδώ: Υπηρεσίες | MARKETING | Marketing 3.0 Consultancy
  • ThirdStep Marketing

    Επικοινωνήστε άμεσα με την ThirdStep μέσω τηλεδιάσκεψης Skype κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ενημερωθείτε χωρίς επιβάρυνση για λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρείας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και προγραμματίστε μια διαδικτυακή συνεδρία με την ThirdStep!

    My status ThirdStepMarketing
  • E-newsletter

    Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και λάβετε ενημερώσεις σχετικά με νέα, διαγωνισμούς & events της εταιρείας μας

Marketing 3.0 Consultancy

Η παγκόσμια οικονομική κρίση και η προτίμηση των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο, τους υπολογιστές και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει την συμπεριφορά των παραγωγών και των καταναλωτών.

Ως άμεσα εξαρτώμενο από τις εξελίξεις αυτές το Μάρκετινγκ έχει αλλάξει με την σειρά του τις θεωρίες και τις πρακτικές του στην προσέγγιση της αγοράς. Από το Μάρκετινγκ 1.0 και την απλή προώθηση ενός προϊόντος, στο πελατοκεντρικό Μάρκετινγκ 2.0 η νέα δυναμική των εξελίξεων διευρύνει το πεδίο εστίασης στα ζητήματα ανθρώπινου ενδιαφέροντος με το Μάρκετινγκ 3.0. 

Η ώρα της αλλαγής έφτασε και η ThirdStep είναι εδώ για να βοηθήσει εταιρείες και οργανισμούς να υιοθετήσουν το νέο ανθρωποκεντρικό μοντέλο και να γίνουν πιο ελκυστικές στην νέα γενιά καταναλωτών.