Βρίσκεστε εδώ: Υπηρεσίες | INTERNET MARKETING | Web Analytics
  • ThirdStep Marketing

    Επικοινωνήστε άμεσα με την ThirdStep μέσω τηλεδιάσκεψης Skype κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ενημερωθείτε χωρίς επιβάρυνση για λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εταιρείας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και προγραμματίστε μια διαδικτυακή συνεδρία με την ThirdStep!

    My status ThirdStepMarketing
  • E-newsletter

    Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και λάβετε ενημερώσεις σχετικά με νέα, διαγωνισμούς & events της εταιρείας μας

Web Analytics Consulting

Ανάλυση της επισκεψιμότητας της σελίδας σας και όλων όσων επισκέπτονται αυτήν και τις ψηφιακές πλατφόρμες που έχουν επιλεγεί για την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Βασιστείτε σε πιστοποιημένα στατιστικά στοιχεία δημογραφικά, τεχνολογικά, συμπεριφορά, αφοσίωση, πηγές επισκεψιμότητας κ.α. Δημιουργήστε εξειδικευμένες βάσεις δεδομένων καταναλωτών που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ενισχύσετε την κατανόησή σας γύρω από το αγοραστικό σας κοινό και παράλληλα να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας προσαρμόζοντας αυτές στις ανάγκες των καταναλωτών.Επίσης προσωποποιήστε την στόχευση βάση των στατιστικών στοιχείων και αυξήστε την αφοσίωση των πελατών σας δημιουργώντας μακροχρόνιες κερδοφόρες σχέσεις μαζί τους.

Στην ThirdStep σας παρέχουμε αναλυτικά τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και όλων των ενεργειών διαδικτυακού Μάρκετινγκ που γίνονται για λογαριασμό της εταιρείας σας. Επίσης προσφέρουμε συμβουλευτικό Μάρκετινγκ διερευνώντας την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας σας βασισμένο στην ανάλυση των στατιστικών στοιχείων.